Tack för en fantastisk höst!

Den 14 okt hade vi premiär på ”Våld: en föreställning om nära relationer” på Fängelset i Göteborg. Efter en lång period av hårt arbete och många timmars repetitioner fick vi en fullsatt premiär med många fina komplimanger. Den uppskattades inte bara av publiken utan också av organisationer som kämpar mot våld i nära relationer. Vår kära gästbok blev fylld av berörande historier och uppskattning. Vi blev själva mycket berörda över den respons vi fick.
Hösten gick och den 12 dec hade vi vår sista föreställning på Teater Augusten i Malmö. Tiden däremellan turnerade vi runt med föreställningen och besökte städer som t.ex Vetlanda, Markaryd, Kristianstad och Helsingborg. På vissa ställen hade vi workshops med ungdomar efter föreställningen och vi fick träffa många härliga människor.
Trots sjukdom, bilar som gick sönder och lite andra motgångar så blev det en mycket lyckad turné!
Vi är otroligt tacksamma över den fantastiska höst vi fick tillsammans med denna föreställningen och med er, alla vi träffat på vägen. Trots att föreställningsperioden är slut så fortsätter våld i nära relationer att vara ett stort samhällsproblem, och fastän vi inte länge spelar föreställningen är det ett lika aktuellt ämne nu som någonsin. Vi är glada för att vi fick sprida information, lyfta samtal och belysa problemet med hjälp av denna föreställningen och hoppas att vi har bidragit till förändring.
Tack alla som varit med oss på färden!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =